mahu balek dan balek



erm
actually aku xtaw maw tulis ape lg disini..
aku sudah kehabisan idea..
kehabisan cerita..
aku sudah settle disini..

tujuan asal aku create blog ni adelah atas sebab2 peribadi.
bukan atas tujuan untuk bercerita..
apetah lg berkarya.

tp makin lama tujuan aku makin terpesong.
aku makin suka bercerita disini.
aku suka juga membaca cerita2 disini.
dan hasilnya aku mejadi sumone yg agak update terhadap perihal rakan2.
aku tahu itu ini.
aku juga mngambil tahu itu ini.
dan aku suka.

ok.sudah2 dgn cerita itu semua.
skrg yg ingin aku katakan.
aku brada dlm mod plg ceria dan aktif.
aku tersenyum sendirian .
setelah sekian lama aku xmerasakan senyuman itu dari wajahku.
yeah..

aku suka semua nya.
aku mcm rasa aku da dpt balek diri aku yg dulu.
dan skrg aku nak upgrade la diri ni.
jd yg amat best.

ok.settle sudah perihal diri.
minggu lalu aku pulang kerumah lg.
maknanya da 3,4 kali berturut2 aku balek umah.
wah.bukan maen mewah lg balek stiap minggu bukan.?

bukan ape.
keta da xdpt bwk.ayah nak guna.
jd aku memulangkan diriku setiap minggu sbg tanda protes kepada ayahanda.
aku mahu kereta wahai ayahku.
hehehehe..

minggu lalu aku pulang bersama2 rakan2.
bwk la mereka jalan2.
tgk muvie.
semuala.
walau pun aku tepaksa meninggalkan mereka seketika atas sebab2 peribadi.
tp mreka fhm.
dan aku amat suka semua tu.hahaha
trimas kwn2.


-save water , drink beer-

kini aku da kembali ke kampus lg.
dan mcm biasa.
sambung VIVA.
assignment.
mcm2la.

owh sblum terlupa.
jumaat ni dinner kos.
tema : 4 musim.
jd ape yg harus aku pakai ea kwn2..?
tlg bg idea sket..
hehehe..

ok..sekian.

p/s : ayah..sy mahu kawen..eh bukan..mahu kereta.,.hehe

3 comments:

badek_gonzalez said...

cet..
ingtkn nak balik n badek..
nebes pulak aku..
hakhak

dionzo de sauza said...

badek :

hahaha..itu ayat gay tu..
hahaha...balek dan badek sudah..

nama pesakit:are_moizz said...

mok..gbr pmpuan tu sesuai utk ko...
ia mlambangkn ko sbg seorang ladies yg mempunyai tubuh yg bsh yg amat menggiurkan...dari segi pemilihan gbr,ko amt hebat...hehehehe