WhaT ThE HeLL




tanya :jom study same2..?

jawab :"xnak la.xselesa study dgn kau"

ape reaksi korg kalu situasi di atas tjd..?
aku xtaw nak ckp pe..
tp aku hangin 1 badan.

baik2 aku tanya ,
niat nak saje2 je.
itu jwpannya.

baek aku study sorg2.
x saket ati.
xrase terhina.

bodoh btol la aku ni.
baek sgt.

k la.
bye2.

p/s : xpyh dgn aku kalau x selesa dgn aku..aku xpaksa.

17 comments:

fana said...

owh dion, sape yg ckp kat ko begitu rupa? bak sini aku pukul..hahaa

lah dion, kawan ko tue emo kot time tue..jd jgn merasa terasa...biarkan..

selamat periksa...heee

akid uzair said...

cuba kau hensem...macam aku..
cnfirm sume orang nak study ngan aku... hahahahaa...

SaiyidahAisyah said...

biase la mmg kadang2 ade org tak selesa stadi n kite sebab hal2 ttertentu. maybe die tak bole stadi n kau sebab ko jenis cepat pick up. nnt die jadi pressure. huhuu. sabar la dion kayhh :)

Fiqa said...

haha,
biasa lah tu..
heeheee~

kena la pandai pujuk dia.
hahahaha~

-Choco- said...

Dear dion,

lain kali jawab balik kat "jawab",

'aku pon susah kalau nk study dgn kau, ckp kat kau ni pon amik bahasa je'

Mesti dia diam balik! (maybe laa)
hehehe. Adios!

Love, choco

annur razali said...

mari stadi sama aku, kau dialukan

eKyN said...

sabo je la...
heee lame xsinggah kat sini..
ko okei x ngn gf ko?

dionzo de sauza said...

to fana :

hehe..
xpyh pukol...
da settle da..

selamat periksa jugak..
gagaga

dionzo de sauza said...

to fana :

hensem mcmko..??
aku da cube jeng,
tp xmampu..
ko super hensem dow..

siak ko..
dpt aku aku siat kehenseman ko tu.

dionzo de sauza said...

silap2 ,bukan pd fana , to akid :

hensem mcmko..??
aku da cube jeng,
tp xmampu..
ko super hensem dow..

siak ko..
dpt aku aku siat kehenseman ko tu.

dionzo de sauza said...

to saiyidah aisyah :

huhu..
thanx ..
mybe kot..

tp pickup lak aku ni..?
mcm lori pickup ke..?

dionzo de sauza said...

to fiqa :

lain mcm je bunyi nye..
heehehe

dionzo de sauza said...

to choco :

wa..teknik membalas yg bagus..
trimas..
hehe

dionzo de sauza said...

to noe :

nak stadi same ko..
tp subjek kite berbeda sama sekali..
hehe

dionzo de sauza said...

to ekynn :

lor..
ok kot..
heehe

Para Jamaludin said...

hah, aku br baca entri ni.
"aku tak selesa studi dgn kau"

pedas jugak kalau ko rasa bnda tu cili.

tapi akan jadi nasi kalau dh slalu kena berkali-kali.

let's take it this way, myb dia x slesa buat stdy grup.

or maybe dia kedekut ilmu. tu je.

ko stdy sorg pun,ok pe. dh ajak org tak nak, lantaklah.

ayat tu mungkin mkn dlm sbb aku tatau sape yang ckp, either kwn bek ko or org len..

tapi tak patutlah. (kan ke sng klu aku tulis je x patut ni dr awal)

ish!

btw, statement kwn ko si akid tu lwk gile. wahahaha!

dobot said...

biar jekk die,
;)
is the best way,
sbr yeahh!