GILA


lame xupdate..

minggu ni aku haru biru sket..

byk benda nak kena settle..

assignment byk..
insurance baru settle presentationnya td pg..
ok la..
sok , jumaat..
nak kena g interview pengusaha tok projek entrepreneurship (aku pown xtaw ejaannya btol ke x).
naseb baik fin 344 da settle kejenye..
pastu jumaat , sabtu n ahad jd fasilitator tok induksi dan famili day (nak wat kaco je)..

minggu depan test menggila..
ari sabtu ade 3 paper test..
gile pe lecturer ini..??
bajet aku ni robot pemproses jawapan ape..??
nak wat banyak2 jwb sendiri la..
tgk mcmane pegi..

skrg ni plak aku da dihinggapi cecema , batok , png kepale dan juga demam2..
risau aku weyh..
mintak2 dijauhi semua malapetake tu..
aku nak g pnawar td..
tp aku tgk da mcm tempat amek duet plak..
rmai gile org..
xjd aku nak berubat..
tp aku saket..
mcmanekah..??
tekak rase xbest..idung berair..kepala pusing..

ni mlam nak kuar plak..
btolkan kete..
kipas die masalh..
mungkin tido umah kwn mlm ni..
acap ikot.
naseb bek..
kalu x , bosanla aku..

aku sakit2 ni nak melawak pown xlarat..
aku plak jd bahan lawak..
ceh..

kepada si dia ,
thanx tok ubat..
n sory la..mcm ramai da taw je..hehe
jaga diri k..
keep smiling..sampai telinga..
t jumpe lg..
miss n lurve u..

sekian

p/s : cecema babi , jgn dtg kepada ku..pg maen jaoh2..

8 comments:

norzila musman said...

dion..bwk2 r b'sabo yerk..
lcturer tu mne tao kamoo x chat..
law tao,mayb die postpone test tu..mayb??

rndu ngn lawak kamoo la..
x sehat pn still lawak ag..
ahahahah..

sape si dia??
hohoho..misterius grapius sngguh..
:B

fana said...

pakai topeng kuar bandar..

bilang sama kawan ko itu!!

jg diri semua..bye22

-Choco- said...

Dear dion,

1) so sweet kata kata kamu untuk "si dia". =)

2) funny! suwo main jauh2 eh..haha

3) get well soon

Love, choco...

dionzo de sauza said...

to zila :

da byk gile bsabo ni..
tah tahap cipan da..

kalu lect taw saket die akan mengpostponekan segala itu,,??
dpt ke...??(muke penuh harapan)

rindukan lawakku..??
taip on lawak dan antarkan ke no. upk..
aku jua merindui lawakku itu..

si dia ade lah si die..
rahashia..

dionzo de sauza said...

to fana :

malasla pakai topeng ..
mcm kamen raider lak..

sape kwnkuh itu..??
(curiga)..

hehehe

xpyh suruh, die ngah bace ni..

dionzo de sauza said...

to choco :

1) trima kasheh..

2) kena suwoh die maen jaoh2..takot woo..

3)thanx

shafeyqa said...

arghhhhhh....
selsema?? demam ???

fea.elixza said...

kepada si die?? thanx tok ubat
......
......
......
miss n lurve u...

hmm...guess who..
so special loor..