SEMESTER LIMA

ia telah selesai lol..

final aku bg semester 5 telah berakhir..
da boleh berjimba dan on9 sesuka hati kini..

penat seyh..
6 paper dgn 4 daripadanya boleh dukategorikan sebagai paper berturut2..
xbg chance lgsung..


-himpunan paper final , berwarna warni semuanya(final table tu rosak , nadah yg rosakkan , die cemburu)-

untuk semester ni aku belajar 6 subject.
3 daripadanya finance , major kos aku kot..
dan lg 3 , keusahawanan , sumber manusia , dan insurans..

jd skrg aku da boleh jd seorg usahawan yg menjual insurans kepada para pekerja ,(sumber manusia)..kerana insurans adelah satu jenis pelaburan (finance)..
amcam..?
aku pown da xpaham ape aku ckp ni..
byk sgt blajar..(bajet)..

untuk sem ni juga aku beralih selera kolej.
sem ni taming sari la plak..glorious...hehehe..
ok pe duk TS ..sape ckp TS itu ini..??
tp SR pown ok..
mAne2 pown ok..

sem ni budak bilik aku boleh kategorikan plg ok la..
acap , kadas dan bunga..
semuanya gila2 blaka..
tp paling gila acap ngan kadas..
bunga gila gak..gila anime..
setiap kali teringat mereka rasa mcm nak hempas kepala kat mangkuk jmban sampai pecah..
damn..hahaha


-baju puteh bunga , yg separa bogel tu kadas , acap xkan korg xknal plak-

mcm2 kami belajar bersama..
tp yg plg penting ,acap berjaya mgajar kadas dan bunga bahasa ibunda dia..ngiiii...
tp bila bunga buat , da jd bunyi haiwan aneh da..
mcm nak mngawan pown ada bunyinya..(ape lg acap , mgawan sudah ngan bunga)..
hehehehe

untuk assgnment grup plak ,
sem ni hampir kesemuanya ngan nadah , likan , acap , sejam..


-geng ting tong-

dan percayalah bhw mereka adalah amat superb..
kalu keje grup tu cacat mungkin sbb aku yg silap..(humble plak)..
wei, sem dpn grup sama lg la jum..(begging)..

overall sem ni ok..
cuma aku mungkin aku ni kuat sgt blajar...
blajar maen game..
bapak r , hmpir 24jam aku maen game..
ni hasil asuhan budak bilik..
kdg2 da mcm C.C da bilik tu..
4 komputer bilik + komputer2 budak2 laen..
dan game yg sama..DOTA..

skrg aku da kat rumah..
wat pe lg..menelor je la...(menelor.??)
sok xtaw la nak watpe..
mungkin kena uruskan homestay..
mungkin jugak kena tolong najib tun razak wat belanjawan negara lg (bajet lg..)..hehehe
ke nak tlg abu shah cukur mishai nya..??
tu besok nyer citer la..

aku nak wish all the best pada semua..
termasuk para pelajar yg masih mngadap buku kat UiTm tu,.,
dah2 la belajar tu..
org da duk rumah menelor (menelor lg..)
papepown gudluck lol..

chow

p/s - aku nak kancil ku sayang..pulangla ko pada ayah mu ini..cip..cip..(bunyi kancil)..

12 comments:

Ummul said...

bunyi kancil bukan cip cip cip la..
ee..tipu..

-Choco- said...

Dear Mr.Dion,

ish!
jelesh2! tak boleh jadi ni.
dia dh balik dulu.

haah la,
bunyi kancil mne de camtu.
ish tpu tpu.

Love,choco

annur said...

adeh. aku masih punya paper

fana said...

owh..! balik2

dobot said...

aku da abes juga.
di rumah sekarang. sedang berjimba bak kata roomate aku. bhaha.

kauu jge dri cuti2 nie.
;)

Asyraf Abdul Rahim said...

bunyi kancil yang sebenarnye adelah nggiiii tambah imbuhan O dibelakngnye.

jadi ianya berbunyi NGIIO! AKU KANCIL!

dionzo de sauza said...

to ummul :

kancil saya berbunyi sedemikian..
maklumla , spesis limited..
mmg laen sket bunyi dan caranya..

hhehe

dionzo de sauza said...

to choco :

jgn jelesh..

tp mmg patot pown jeles..

hehehe..

la..kancil sy mmg begitu bunyinya..

spt yg diterangkan di atas , beliau adelah spesis limited..hehe

dionzo de sauza said...

to noe :

masih ade paper..??
da2..pg bace buku tuh..

hehehe

dionzo de sauza said...

to fana :

balek2 juga,,

dionzo de sauza said...

to dobot :

berjimba yea..??
tahniah..

ko jg diri juga ya..

dionzo de sauza said...

to acap :

yeah..
spt yg dijangkakan ,
comment acap mesti paling bongok antara semua..

tu kancil ko la bunyi cmtu..
kancil cacat..
siap boleh ckp "aku kncil" lak tu..
bapak berpuaka kancil ko..