keobsesian

ape korg akan buat jika korg ni rupe2nye anak dewa2..?
korg ade superpower yg cambest lak..
pastu bapak korg tu lak dewa2 pangkat tertinggi..
pastu pasti lah korg ni ade superpower yg lg cambest dari anak dewa2 yg laen..
hahaha

kalu aku ,
aku akan jd paling berkuasa..
aku nak show off gila bab* power aku tuh..
muahahahaha(gelak syaitan)..

sory la..terbwa2 perasaan ni..
bukan ape..
td tgk wayang..
citer "percy jackson n olympians the lightning thief"..



cambest lak..(aku taw citer ni da lama kuar , tp baru ade ksempatan to tonton)..
abes org kiri kanan aku sepak terajang td..
padan muka..berguruh kilat td dlm panggung dibuatnya..

aku ni mmg suke tgk citer2 yg berkenaan dewa2 , malaikat , tuhan2 org2 bukan Islam ni.
cam aritu citer LEGION..
pasal malaikat yg disobey dan tuhan yg buat kesilapan..
menarik ape..
sape sangka malaikat boleh memberontak nak mebetolkan tuhan mereka yg tersilap..



tp jgn la risau ,
xde sampai terpesongnya akidah ni..Insyaalllah..
just aku suka sbb jalan citer ia menarik..
ade power2 lak tu..
letup2..terbang2..bunuh2..dgn special2 efeect die tuh..
lg la aku teruja..
hahaha
n sumtimes ade part2 yg die bacekan verse2 bible tu ,
n aku perasan ade persamaan ngan konsep Quran kita.
tp of course la aku jdkan Quran sbg panduan kita..
tp xsalah nak tahu ape yg ade ngan bible tuh..

ok..
settle da dgn muvie ,
aku ade lg 7 hari lg di rumah ni..
ape nak wat..
tolak la study semua tu..
sbb tu comfirm aku xwat nye..
jd, apekah yg boleh aku lakukan..?

tlg mak ayah..?selalu..
tlg adek2..?selalu..
tlg jiran2...?selalu..
selalu tipu..hahah
jahat giler aku ni skrg..

skrg ni aku ngah tunggu wan ni balek..
die ade xtiviti plak kat kolej die sampai selase..
abesla aku sorg ni..
kwn2 laen keje lak..
tp xtaw la CNY ni office die off x..

erm...
jum r korg teman aku nih..
aku blanja sorg2 makan eskrem mcD yg rm1.00 ok x..?
hahaha

k la..
bye

p/s :menu hari semalam - BK double black paper , nasi ngan ayam masak halia ngan bwg puteh..nyum2..

7 comments:

nama pesakit:are_moizz said...

wah..melampau ni..tgk wayang x tgu aku..haha..actly aku dh kt mlk skrng ni..tpat jam 2.15a.m=14/02/10 aku smpai..
nnt nk jln2 roger tau.jgn kuar sorg2..tkt kne culik..hahaha..

dionzo de sauza said...

>>wan :

ah ko..ko pown balek xgitaw aku.,.
sampei ati ko membuat aku tidur dlm kesunyian semalam..cis..
haahahha

sape brani culik aku..?aku kan ade ko..haha

eima xara said...

thanks coz iz update jgk blog..
masuk dlm mimpi ima kot mlm td..
haha..
tu kan wan da blk..
kuar la dgn dia..
xmo bosan2 lg..

fana said...

percy jackson best, tp kelakar dowh..

sumpah fantasi habis..

tp percy jackson hensem..haha

nama pesakit:are_moizz said...

wei..xigt ke u...?
i tmn u tdo aritu..?
i tau u sunyi...wakakakaka...

dionzo de sauza said...

>>fana :

hensem mcm aku kan fana..?
haha

dionzo de sauza said...

>>wan :

ko teman ape,..
ko tido ngan tat kan..?
haha