observing..observing..

observing...observing..n observing..
aku suka!
hahaha

facebook , myspace , friendster , twitter mahupown blog2..
semuanya memberi aku sedikit sbyk maklumat yg aku nak..
kdg2 aku rase mcm stalker plak..
mcm spy pown ade..spy baba..aha..
tp aku suka la..


-si miow ni pown kuat mensurfing ni-

kdg2 aku surfing..
aku teliti 1 persatu..
xkira la entry ke..post ke..wall post ke..status ke..
and aku akan analyze satu persatu dan dtg dgn spekulasi.
dan selalunya btol la..

tp bukan semuanya atas alasan nak busybody or mnyibuk apetah lg bergosip2..
itu hanyala kdg2..
tp mostly aku buat semua tu untuk tahu keadaan org..
sumone that have sumting to do wif my life or my past..
but i cant be beside them..
tah..cuma tok pastikan yg die ok..sihat..
dan aku pasti akan tersenyum bila tahu yg die bahagia..
walau itu hanya luarannya..

ok..cukup tok perkara2 perasaan ni..

berkenaan present things lak..
skrg ni masih di rumah..
dpt tahu ade rakan2 yg da pulang ke segamat..
wah..semangat korg..
aku juga mahu turut serta..
tp ade hal yg menidakbolehkan pembalikan aku ke segamat itu..
hehehe(ayat ape la aku guna ni)..
tp xpe..aku cuba balek jumaat ataw sabtu..yg pasti bukan ahad.
nak blaja la wei..aku xblaja ape lg..
gila kentang aku ni..

erm..ttg harini lak..
aku xtaw nak watper lg..
ingat nak ajak abah aku pg repair2 si kancil tu..
nak pg jalan2..
pg makan2..
mcm2 la..hehehehe~~

tu la tok kali ni..
aku nak mandi ni..
da tengahari bangat ni..
hehehehe
chow

p/s : facebook2...knpkah ko menghalangku dari study...hehehe

9 comments:

nama pesakit:are_moizz said...

comel plak kucing tu...
aku suke!!miow...miow...miow...
nnngggggiiii...oww..(kucing jntan tgh mgawan...)
mane ko rembat gbr tu?hahaha

dionzo de sauza said...

aku rembat kucing umah ko..
aku paksa beliau beraksi lucah begitu..
hahaha..

amek kat tenet la ngoi.

nama pesakit:are_moizz said...

siak ko...wt jenayah seks kt kucing..mau kne hukum sebat 20kali ka?
nsb bek kucing tu ckp.....

"time prlu cri aku..nsb bek aku fhm..aku x ksh...."

hahahaha...miow..miow...(smbil menggeselkn bdn kt kaki ko...)

fana said...

eh2...apa hang berdua kecek neyh..aduyai....

tue kucing ko ea?

hahaa..pesal tak comel..haha

eima xara said...

ok

dionzo de sauza said...

>>wan :

hahaha..ko ni siak la wan..
aku geget ko nak..?
haaa..

dionzo de sauza said...

>>fana :

kitaorg kecek melayu la..
adoi..hahaha

kucing aku plak..
tu amek kat deviant art la..
xde nye aku membela ape2 makhluk berbulu spt itu..hehe

kalu ade pown die msti akan kacak mcm aku..haha

fana said...

muntah hijau...

fndrocka said...

kau ni elok pi study psikologi..sebab suka kaji behavior.