cukuplah semua ni..

cukupla buat smentara ni..
aku nak rehat dari dunia blog ni..
untuk smentara..

result aku x spt yg aku harapkan..
terlalu jauh tersasar..
naseb baek ayah aku ok je..
mama xtahu lg..

en.khai , aku pasti akan ingat kamu..!!
keep this word as my promise..

to pn. lizi.
aku xtaw nak ckp pe ngan kamu..

aku ingatkan pn. azurah yg akan kecewakan aku..
tp tak..
die mnyelamatkan aku sedikit dari en.khai dan pn.lizi..

to cik norlina and pn.nani..
thanx a lot coz save me..

yeah ..
mybe smua yg bjaya diluar akan katakan ini padaku..
"bukan salah lect , tp diri kita ".
jika bgitu , aku nak korg taw 1 benda..
kdg2 dunia ni x adil..
dan kita xslalu dpt ape yg kite deserve..
tu ayat dari KP diia , en. basha..seorg ketua program yg disanjung..

aku da wat habes baek..
buktinya semester2 lepasku..ok shj..
tp sem ni..
lihat shj la..
mungkin bg yg berjaya ,
kamu mmg extraordinary..
tp bukan aku..
aku inginkan keajaiban tu..
stelah pnt aku berusaha..

to myself..
i hope that i would not repeat my same mistake..
kesilapan krn tersilap memilih lect..

dan kalu ade mane2 paper aku dgn si en. khai tu sem2 depan ,
aku rela drop amek intersessi mase part 6..!!!

sekian..

p/s : kpd yg suke akan kejatuhan aku di luar sana , aku nak bgtahu yg aku xla steruk yg kamu inginkan..sudah tentu aku akan pastikan aku lebih baik dari kamu..

11 comments:

cik ateen said...

saba yer..
huhuhu

annur razali said...

cuba-lah lagee ya, chaiyok, :)

SaiyidahAisyah said...

semua nak mrajuk n blog.
oke gud luck sem depan. :)

Bonbon Chaud said...

jgn mcm tu lh,mybe dh takdir dion...cuba lg...biaselh hidup mcm roda,bkn nyer sentiasa di atas,sometime akn jth juga...sy pernah merasa nyer dulu tau tp ms sklh dulu,usaha n tawakal itu kunci kejayaan...hope u will grad on time n get the best pointer that u can do!chayok...3x,daa...

Asyraf Abdul Rahim said...

eh. kul sudah. wat cam aku. relax je.
haha.

alah pointer ko lagi ok dari aku pe.
n ko kemungkinan besar dapat kolej.
:)

ingat weh. ada orang kedudukan dia lagi bawah dari kita. jadi bersyukur lah dgn apa yg kita dapat, kita ada.

zul said...

bpe dok? aku msj ko xbls pun...

caliphrafi said...

Pn lizi mmg aq xsangka...
Pn azurah mmg xpuas hati dgn aq sejak part 3 lagi...
en khai... sendiri mahu ingat la...
hahaha...
tapi aq mmg x sangka...
aq dah mcm technician sl tu...
kecewa dgn diri sendiri...
hahaha...
mungkin ini takdir...
tapi jgn salahkan takdir...
ini pun dtg dari aq jugak...
hahaha...

Para Jamaludin said...

aku pulak..result dh lama keluar.
mningkat, ada repeat, takda fail, pointer biasa.

dah, nak point kat sape lagi? diri sendiri la..

lagi mau..

syazwani said...

sbr ye..
org yang xpnh gagal bukan org yg berjaya.
n org yg berjaya ialah org yg bangun lepas gagal.
sy b'ckp untuk diri sendiri juge.
pm ismail akan sentiasa dlm igtn.
sbb wt sy belajar 2 x. hehe

...aRa... said...

dion..
akku taktaw nak ckp cmne tapi yang penting jangan salahkan lecturer....nilaikan diri kita dulu...if lecturer tu ajar tak paham...kita cari inisiatif yg lain...apa-apa pon..jangan cepat putus asa..tak semstinya kita akn jatuh untuk selama-lamya....hdup ni ada masa kta kt atas...dan ada masa kta kat bawah...ok???do ur best fwenz for nest semester.....:)

dionzo de sauza said...

to all :

thanx u guys..