SEMINGGU DI ALAM FANTASI

cit cit cit...
heeeeheeeeheee..
hye u all..
camane semua..??
bg pelajar uitm segamat..
camana minggu pertama korg kat kampus..??
harap baek2 shj..

pejam celik..pejam x celik..
da seminggu da aku kat sini..
da seminggu aku berjauhan dari keluarga terchenta..
jauh di lubuk hati..
aku rindu family ku..
walaupown ade sket krisis ngan ayahanda aritu..
tp itu semua mungkin dtgnya dari diriku jua..

erm..
untuk sesi july-november 09 ni aku ditempatkan di kolej TS..
bg sesiapa yg x tahu sgt pasal aku..
sblum ni aku kolej SR...
ia sperti aku diberi pengampunan Tuhan dan dipindahkn dari neraka ke syurga dunia ini..
ia bukan bermakna aku x suka SR..
ia just perumpamaan..
jauh dalam diri aku..aku masih rindukan dan gemarkan kolej SR ku..
kita unite ryte..??
yeah esarian..aum2..

kehidupan di TS ni x byk bezanya..
ade katil..ade meja..ade pintu..dan plg pnting ade jamban..
bilik aku ade 2 part 1 dan mereka ok gak la..
dan untuk sem ni aku dpt sebilik ngan acap..
romantik siot kami..hahahaha
xla ..sbnarnya aku mintak acap tukar bilik duk ngan aku..
trimakaseeyyy acap..
sayang kamooo..

berkenaan kelas plak..
hampir semua subject da ade assgnment..
byk siak..
boleh sawan aku..
da la paper semua mcm marabahaya je sem ni..

aku akan try harungi sem ni spt biasa dan malah mungkin lbih baek dari sebelum2..
aku nak blaja rajen2...
nak jd budak baek..(dpt plak)

8 comments:

-Choco- said...

To Dion,

haha..
sememangnye ramai yg anggap bdk SR more bad than TS.

Tapi,
dri ape yg choco tgk. (pelajar segamat jugak)
bdk kelas choco from sr more better than ts.
huhu..

erm tapi papepon.
sme je kan,kolej gak.
gud luck on study!
n assigment! hahaha

norzila musman said...

ahaha..mmg ade jdoh r tu ngn en acap..
sy berasa cmburu ngn keromantisan anda..kahkahkah..

btw,nape eik en acap tu m'diamkn diri?frust ngn en dion ker?

n_n

annur razali said...

go dion, :)

dionzo de sauza said...

to choco :
yeah..
xkesah mane2 pown..
kolej ade lah kolej..

bukan ade beza pown..
mybe environment je berbeda..huu

dionzo de sauza said...

to zila :
mmg patot anda berasa cemburu ngan keromantisan kami..
kami makan saling suap mnyuap..
hahahaha

acap mendiamkan diri..??
mungkin die kena pnyakit bisu sementara..
ia adelah kecacatan sementara..

dionzo de sauza said...

to noe :
go..go..go..yeah..hehe

norzila musman said...

owh..mayb law sling mnyuap m'ggunakan kaki lebih romntis agknyer..

p/s:sy x sngka en acap dh mnjadi sbhgian ahli OKU..kim slam simpati kt beliau..
huhuhu...

dionzo de sauza said...

to zila :
mggunakan kaki..??
nnti acap jadi isteri derhaka lak.
hahahaha...

pnyakit beliau hanyalah sementara hendaknya..
kim salam..??
kueh2 xde skali ke..??