aku , wifi dan result.

semalam spt yg semua budak uitm tau ,
result kuar la wei..
jd congratz pada yg success dan cuba lg bg yg kurg berjaya.

semalam aku on9 lebih kurg kul 8 mlm kat rumah.
nak tgk fb je sbnarnya..
coz xtaw yg result da kuar awal.
siak nye uitm..
aku bukak fb , semua org da posting ckp result da keluar..

gelabah aku dibuatnya..
lantas sepantas kilat aku menaip uitm portal..
tp server bz..
damn..refresh berjuta kali pown xdapek gak..
bosan menunggu ,
aku call wan ,

"mok , ayuh lepak , cari wifi , cek result "

lebih kurg mcm tu la intipati perbualan sms kami.
aku pown amek jantan tu.

ngah jalan2 ni,
tibe2 aku boleh terajak wan pg karaoke.
da lama xmenjerit2..
wan follow je..
jd pegila kat inbox mp..
nyanyi sejam.


-karaoke kami ditaja oleh pihak air mineral aquaria.haha-

pastu gerak ke bukit beruang.
ingat nak ke cc kat situ then lepak mamak.
boleh lak cc tu tutup mlm smalam.
mmg harem.
xpela,minum2 sudah.
pastu pool sepam dua.

pastu da kul 1pg.
aku terpikirkan mitc ade wifi free.
pg la sane ..
pown off gak.
aku pown pg plak ke restoran subaidah24jam yg btol2 dpn mitc.
situ mmg ade wifi.
aku ngan wan pown duduk lantas mngorderkan diri sambil mencari2 wifi di hp masing2.
ade..jumpe wifi "subaidah"..
tp no gateway reply.
aku da bengang.


-ngah sebok cari wifi , tp xboleh guna..harem-

pastu pg byr minuman kat kaunter dan wan tanye kat pekerja tu..

"wifi xde ea??"

"oh..xde2..wifi rosak"

harem lg..
boleh ko nak rosak mlm tu gak..

pastu kitaorg bincang..
mane tempat lg ade wifi..
ade 2 pilihan je..

kfc late nite , ngan kedai pak arab shisha bukit bruang,,


-jalan2 cari wifi , jeng..-


ok,
kitaorg pg kedai arab dulu.
tp kali ni dgn rancangan.
kitaorg xkan masuk kedai selagi xcomfirm ade wifi.

jd sampai je area kedai tu ,
aku ngan wan lepak dalam keta je check connection.
jumpe wifi kedai tu , dan boleh guna.
akhirnya...
pe lg, tpaksa lepak kedai tu la sbg membalas jasa arab tu..


-mula2 kitaorg lepak curik line kat dalam kete aku kat blakang tu ,haha-

jd dptla check result.
minum2..
borak2..
sedih2..
mcm2 la..
mcm pasangan gay lak ktaorg.haha


-ni air barbican , bukan todi k-

pastu dalam 4 pg balek umah.
tido la pe lg.
ni pown baru bangun.
mama da bishing2..

xtaw nak watper ini hari.
nak pg jogging kot.
nak membuang lemak terkumpul..(da mcm cgpa plak)..
hahaha

p/s : aku xgembira la..kenapa..?

12 comments:

fana said...

hahahhaa..

xtaw nak komen per..

nak pinjam kete ko sem depan...hoho..

eima xara said...

ckp wan nk gi perak?
dah pg ke?

nama pesakit:are_moizz said...

to:dion
mok,aku ketagihkan air pak arab tu..

nama pesakit:are_moizz said...

to:ema xara
dh pg dh..dh blk dh pun....

nama pesakit:are_moizz said...

to:dion
mok....ijinkan aku mengopy lagu twinkle away ko ni..rase menusup ke ati aku biler mendgr nye..

eima xara said...

asal pggil iz 'mok' plak??
iz x gemuk la..!

nama pesakit:are_moizz said...

to:ema xara
biarla..dia x kesah pun..

eima xara said...

ish wan..
sian iz taw x..
x baik pggil dia 'mok'..
hehe..

nama pesakit:are_moizz said...

to:ema xara
ai..back up nmpak...huhuhu...

eima xara said...

mesti la..
mne blh x back up iz..
hehe..

dionzo de sauza said...

>> fana :

xpyh pinjam..amek je trus..gagaga

dionzo de sauza said...

>>ima : da xpyh gado2 ngan wan tu.

>>wan : ko ni wan , jgn la gado2 ngan dia..

p/s : korg berdua aku kawenkan krg,..nak..?