aku adelah pelajar sem enam

hype..
da lame aku biarkan blog ni..
da berhabuk da die ..*uhuk2*..(debu)..
hehehe
nak wat camne..
sibuk yg amat menggila..

*VIVA*
puncanya..
dan juga assignment2 laen..
yg pasti ,
menjadi pelajar semester enam bukan la satu yg mudah..
senior2 jugak..assignment2 jugak..
haish..

dan dlm sedar xsedar..
da hampir sebulan kat uitm ni..
dan perjalanan tok sem ni da makin jelas..
hal2 kelas semuanya da beres..
hal2 peribadi juga sptnye sdh beres..
yg tggl hanyalah tok melalui dan menghabiskan smester ini dgn jayanya.
cuma demam ni xnak baek2 lg..
aku rasa semuanya ni berpunca dari debu2 di bilikku ini..
cis..da puas aku sapu berdebu jgk..
aku ni da la manje,alah ngan debu..
tp x sedahsyat si acap la..hehe

aku nak enjoy last sem ni dgn korg semua..
nak wat semua yg blum aku capai slama ni..
excited woo..
*garuk2 kepala*

dan kebelakangan ni aku suka memerhati..
pg kelas..aku tgk ragam semua org..
aku imbas kembali semuanya ke 6 sem lepas..
dan ia akan wat aku tersenyum sendirian..
wah..byknya telah berubah..
aku dan juga rakan2..
aku pasti akan merindui semua tu..
hurm..

da la..
sampai sini je la kali ni..
lenkali aku update lg..
sekian..

p/s : aku taw smua ni spatutnya di post akhir sem nnti , tp suke ati aku la..gagaga..

8 comments:

badek_gonzalez said...

pergh..dah part 6 seyh..
hahahaha
hepi pre-graduate bro
hahaha

fana said...

eh eh..dah nak grad lah budak sorang nie...yeezaa..

untuk ko, do the best utk part6 nie...bagi libas jer semua orang...jieya...

jgn nangis2..bahahaa

hafizahabdulrahim said...

good luck tuk viva dan enjoy ur part 6 ye! ;)

hafizahabdulrahim said...

good luck tuk viva dan enjoy ur part 6 ye! ;)

dionzo de sauza said...

>>badek :

yeah,.,rase mcm baru smalam dioriented badek part 6..hehe

kini da part 6..

hehe

dionzo de sauza said...

>>fana :

yeah,,mari kita melibas bersama,,

hehehe

mane ade nanges2 da,,hehe

dionzo de sauza said...

>> fiza :

tq..hehe

eima xara said...

iz..jaga diri ok..
jgn lupa mkn ubat..
kesihatan tu penting..