new semester

alhamdulillah..
syukur aku da tiba di segamat smalam..
dan harini aku dpt la penempatan kolej sementara..
hopefully dpt trus..
boleh la aku berbakti pada uitm ni..
hehehehe

aku skrg kat ts 317..
sape nak dtg mari lah..
pompuan dialu2kn..
lelaki kalu nak boleh..
hahaha

so ,
just tinggal urusan kelas je..
sape la lecturer2 aku tok sem last ni(hopefully ini last)..
mintak2 la dijauhkan dari lagenda2 maut kat uitm ni.

erm..
nak wat pe weekend ini..?
lepak luar umah member cam best je..
tp gerenti duet aku akan mengalir spt air sirap yg tumpah di atas meja.
duk dlm je la kot..

lg 1 ,
aku sem ni insyaallah wat sewa kreta lg..
tp restrict tok kwasan segamat je..
melaka aku akan pertimbangkan..
tp luar dari melaka dan segamat..
no way..
aku da serik da..
ok..
jd sape nak sewa , cari la aku ni..
hehehehe

tu je la tok kali ni.
nak kemas bilik lagik ni..
nak sapu , xde penyapu..
sape2 boleh tolong jd penyapu aku jap boleh x...?
hehehe..
ok la..
bye2.

p/s : syg puan zalina lebih kalu die bg aku kolej ..

3 comments:

eima xara said...

duk kolej ima nak?
kat sab tu..
ima xnk..
:)

asyie said...
This comment has been removed by the author.
nama pesakit:are_moizz said...

x syg aku??kah3