cinta itu membunuhnya..

ni ade 1 citer ni nyah..
ttg kwn aku..
xde pe yg peliknya..
just die gumbira bangat kebelakangan ni..
gembira mcmane..??
ha..yg tu kite xtaw..
tp yg pasti setiap mlm die akan melakukan aksi akrobatik di atas tembok sr.
untuk pengetahuan adek2 yea..kami tggal di tingkat 3..
dan aktiviti bertenggek yg dilakukannya adelah amat bahaya..
katenye itu adelah skill terhebat beliau..
katenye lg..
setiap ahli keluarganya mmpunyai skill memanjat yg hebat..
dan dia akan improve skill tersebut dari mase ke semasa...
dia akan mulakan aktiviti memanjat tu dgn berlari sejauh 100meter bg mngambil lajak sebelum terus melompat ke atas tembok tersebut..
dan beliau melakukan aktiviti tu tanpa mnggunakan sebarang alatan keselamatan yg disarankan jakim..

yg nak dijadikan citer..
sume ni berlaku smenjak die mengenali si dia..
sape si dia tu..??
ha yg itu kite xtahu..
xpela..asalkan die gembira..
tp mmg die gembira pown..

ni la aktiviti akrobatik yg dilakukan beliau..
korg nilailah sendiri..



ni la aktivitinya..yg ditenggeknya tu adelah tembok..dan yg bertenggeknya manusia tu..yg kat telinga tu telepon die lah..xkan buah mempelam plak...


p/s : korg tekalah sape nih..hahaha


4 comments:

Dzul said...

so far mamat neh paling otai!~

Rantong said...

Salam ziarah. Sekadar pemberitahuan demi kesejahteraan hidup.

Rancangan "Who Wants To Be A MillionaireBlogger.Net" kini, ke udara di screen komputer anda. Sertai & daftar sekarang. Kemasukan adalah PERCUMA...

hazieANDyusra said...

aku tau siapa. oh yeah :)

azrina said...

daringnye...