yg lepas itu ecomal..yg mendatang itu law..

yay..
syukur alhamdulillah aku ucapkan apabila berjaya menjawab final ecomal td..
tidak byk yg dpt aku luahkan..
ianya sgguh mgujakan..
terlepas 1 lg beban..
mcm org gile kitaorg study ecomal ni sejak beberapa hari lalu..
kami belajar hgga separa gila..ade yg sawan..malah ade yg menemui ajalnya..
walaupown hanye tok ecomal..
ni la antara snapshot yg berjaya aku rakamkan sepanjang penglibatan aku dalam dunia penyiaran..
hahaha


1) si "x" amat kusyuk menelaah hinggakan tidak sedar tindak tanduknya dirakam oleh pihak tidak bertanggungjwab..(mcm aku je..??)



2) ini pula bambu..die kawan saya..hehe..kalau anda perasan,disebelah kanan gambar adalah buku manual ecomal..yeah..akibat stress,kami telah mngadakan pertandingan poker..pertandingan ini telah disertai oleh beberapa peserta bertaraf dunia spt abdul kotas , ahmad dion , mohd jabbas dan bambu de eredia sendiri..perlawanan ini diadili oleh en.basharudin , rs kami..

3) ini mokhsha...kwn sy jugak..tidak perlu sy katakan lg ttg die..anda sendiri boleh lihat tekanan idop yg dilaluinya ketika sesi pembelajaran ecomal semalam..

4) sejurus selepas itu beliau mula mencederakan org awam yg lalu lalang disitu tanpa menghiraukan nasihat rakan2..kami terpaksa memanggil ustaz azrol bg menenteramkan  keadaan...mangsa terbabit dibawa ke klinik haiwan yg terdekat bg pemeriksaan lanjut..




5) ini ade lah gmbar terakhir yg berjaya dirakam yg menunjukkn kesungguhan para mujahid ini menimba ilmu..tidak perlu saya perkenalkan lg sapekah mereka..dari hujung adelah sony the generous general..disusuli dgn kecik the last air bender dan last skali pacak the body builder...semua element ini digabungkan bg menghasilkan ecomal..

kesimpulannya ,ini baru radiasi akibat ecomal..belum lg law khamis ni..
jd kpd pihak pengurusan kolej ,anda dinasihati menmbahkan bilangan polis bg mngawal keadaan kolej untuk paper law ni..dan jgn lupa menempah ubat sawan yg secukupnya bg mngelakkn  kejadian yg xdiingini...sekian









3 comments:

acapabdulrahim said...

heh. patutlah cari xjumpe.
apa yg telah berlaku kepada gadududede?

nakalnye mokhsha.

u x bela dia elok2 ke?

dionzo de sauza said...

die da cedera parah..
bukan salah i cap..
mokhsha tu terpengaruh media barat..
i da bela die elok2..
bg makan friskies..

norzila musman said...

sungguh sopan kamu dduk..hahah
eyh,mcm aksi yg bleh m'cetuskn kontroversi jer..haha

p/s:sajer mnyibuk,mengkomen d cni..^_^