LG KU 990

semalam 15 may 2009..
akhirnya impian aku tercapai..
impian yg sebelum ni terpaksa aku abaikan..
akibat kegawatan ekonomi yg melanda ini..
dan akhirnya aku dapat tukar phone..
hahaha

fuhh..
lega..
lame gak aku amek mase nak wat keputusan..
ade 2,3 mende yg aku kna pertimbangkan..
dgn duet yg diperuntukkan ,
aku berpikir tok tukar ram , grafix card , phone..
akhirnya aku amek keputusan tok beli phone..

tahla..
nampak mcm membazir..
tp ia hobi aku..
jd ia mnjadi keutamaan..
nak wat camane ..
aku dilahirkan ngan minat yg mcmni..
hurm..

hp yg baru ni xla canggih sgt..
cukupla tok memuaskan ati aku yg sangapkan phone baru..
hahaha..

just aku lom biasa lg gune hp ni..
jd sape2 yg pakai hp ni..
or ade experience gune hp ni..
tlg ajar aku..
aku da mengong da ni..hahaha
lg pown ni 1st tyme aku pakai LG..
berlainan sgt..

erm..
ape2 pown ,
ni la phonenya..


1. ni pandangan sisi depannya...


2. ni pandangan sisi belakangnya..

p/s : pasni nak tukar underwear lak la..hahaha

17 comments:

akiduzair said...

P.U.N.D.E.K
nasib kau tak amuk aku punye 'biskut'

dionzo de sauza said...

ko nye biskut tu t aku makan terus...hahaha
wei , lg ni payah gak la..
hahaha
aku ingat nak angkat cookies tu..
tp xde 3g la..
tu yg aku kurg sket..
huu
xpe..
t kite kacukkan phone kita bile ko beli biskut tu..

rahmat said...

LG = lelaki gay.
ni membuktikan bhw dion seorg gay.
haha
itehhh!!!

Fiqa said...

xsilap akk aku pakai gak ni..
yg 8mgpix ea?

hahaha~
LG=lelaki gay..
*good one*

necessity ea.. hahaha~

Bonbon Chaud said...

cool giler...

choco said...

Dear aku sengal,

congrats!
now u got new fon=)

Love choco..

cik ateen said...

hye2..
actulally i phm hobi u tu..
huhhu..
mmg penat pk tu mmbazir or x..
i pown suke tgk model2 hp..
uhhuhu..
mmg minat gler..
noce hp..
its so cool..

dionzo de sauza said...

to rahmat gay :
jadahnye ko mrayap di blog aku dan myebarkan kisah tipu itu whai incik laici..

mentang2 ko da grade ko ingat ley lari dari knyataan bhw ko la gay plg berpengaruh kat uitm segamat..??
hahaha

dionzo de sauza said...

to fiqa :
5 megapix je la..
mane mmpu nak pkai 8megapix..
huuu

ko jgn terpengaruh ngan rahmat a.k.a laici gay tu..
die mmg suke merekrut jejaka kacak mcm aku ni tok mjadi gay..haha

dionzo de sauza said...

to bonbon chaud :
cool.??
tahla..
iyea kot...
tp pening kepale nak godek2 hp ni..

dionzo de sauza said...

to choco :
dear coco

tq..

hehehe

dionzo de sauza said...

to cik ateen :
tenkiu krn memahami..

waa..kite berkongsi minat yg same..

chaiyok.,.!!

huuu..

ley kongsi2 ti..hehe

Fiqa said...

owh.. maknenya.. xsama la..
akk aku pun pakai LG tp 8mgpx..

rupa ala2 ko punye..
hehehe~

dionzo de sauza said...

to fiqa :

xsama..
hehe

suh akak ko blanje aku la..

hahaha

Fiqa said...

tu pun bf dia yg beli kan la!

dionzo de sauza said...

to fiqa :
owh yeake..??
suh bf die likan tok aku gak..haha

Fiqa said...

ape kejadahnya.. blikn tuk ko...